maanantai 6. heinäkuuta 2015

Pähkinäisten saari

Kesäloma alkoi maanantaiaamuna, maanantai-iltapäivällä olimme satamassa odottamassa yhteysalusta.

Pähkinäisten saari Rymättylässä on Turun kaupungin omistama ulkoilualue, jossa on vierasvenelaituri, pienimuotoista majoitusta sekä telttailupaikkoja. Tämä on ollut meidän kesäretkikohteena jo usean kesän ajan. Helppoa telttailua, sillä alueella on grillikatos, huussit ja vesihana. Saunankin saa vuokrattua, ja kesäkahvilasta saa pullakahvit ja pääsee kaneja ja kanoja ihastelemaan. Mun makuun ihan sopiva välimuoto eräretkeilyn ja leirintäalue-telttailun välimaastosta.

Jos käytössä ei ole omaa merikelpoista venettä, pääsee Pähkinäisiin yhteysaluksella Haapalan satamasta. Matka on ilmainen, mutta paikat täytyy varata alukselta vuorokautta aiemmin! Yhteysalus kuljettaa myös autoja muihin saariin, mutta Pähkinäisissä on tietä vain n. 100m laiturin ja telttailunurmikon välillä, joten sinne ei ole mitään järkeä lähteä auton kanssa.


Kun tietää, että ei olla vaellukselle lähdössä, tulee pakattua vähän reilummin, eväinä oli mm. vesimelonia ja muuta näppärästi kulkevaa retkimuonaa... Ja kun tavarat on sitten yhdessä kasassa, on lopputulos tämä. No, oli meitä aika monta matkaajaakin, 3 naista ja 8 lasta.

Team tutkijat

Team touhu




Pähkinäinen http://www.pahkinainen.fi/

1 kommentti:

  1. Ei muuten tullut yhtään kuvaa huimasta kalansaaliista :) Kiitos vielä kerran seurasta, mukava kun on tollasia kavereita, niin tulee itsekin retkeiltyä.

    VastaaPoista