maanantai 13. lokakuuta 2014

Alelöytöjä!

Kaverini Maija vinkkasi eilen illalla, että Myllyn Prismassa on retkeilykarttoja rajussa alessa. Tänä aamuna kurvasin sinne heti kahdeksan jälkeen, kun lapset meni kouluun, ja kahmin ostoskoriini aika makeat löydöt.


Arvatkaa mitä näillä oli hintana? Kolme (3!) euroa kappale! Alkuperäiset hinnat ovat 16,95-19,95-24,90€/kpl, eli ostin seitsemän karttaa about yhden hinnalla. Olen kyllä tyytyväinen! Isot kiitokset Maijalle vinkkaamisesta.

(Nämä muuten olivat pienellä alepöydällä kirjaosastolla, ja jäi sinne vielä ainakin pari näitä jokaista, ja lisäksi pari muuta tunturialue-karttaa ja ainakin pyöräily-gt-karttoja Keski-Suomesta ja Oulun läänistä.)

Itse en varmaankaan tarvitse tuota Uusimaa-opasta, eli sen voin diilata jollekin kaverille. Sisältää ulkoilualueopaskirjan ja kartan.



Blogattavia aiheita on nyt mielessä vaikka kuinka paljon, mutta saa nähdä milloin on aikaa kirjoitella. Lähiaikoina luvassa ainakin raportti viime viikonlopun Evo-retkestä ja hehkutusta uusista vaelluskengistä, sekä mahdollisesti kaasukeitinjuttuja.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei ole mennyt, täällä se on edelleen. (Anteeksi viivästynyt vastaus, olen ollut metsässä.)

      Poista
    2. Laittaisitko mulle sähköpostia, jos olet valmis luopumaan siitä?
      keskener@gmail.com

      Poista