perjantai 20. helmikuuta 2015

Talviurheilua Seitsemisessä

Ostin Seitsemisen/Helvetinjärven ulkoilukartan joskus 5-7 vuotta sitten, vähän ajatellen, että mahtaako olla turha hankinta. No ei ollut! Onpa sille ollut käyttöä yllättävän monta kertaa, vaikkeivat nuo kansallispuistot täältä Turusta katsoen ihan lähellä olekaan.

Nyt pääsin ekaa kertaa ottamaan tuntumaa Seitsemisen alueeseen talvisäässä. Teimme luksusluokan talviurheiluretken ystävien kanssa, ystävänpäiväviikonloppuna. Majoituimme lämpimässä mökissä, jossa oli sauna ja paljukin.



Eka lumikenkäretki mulle ikinä, ja samoin kaikille kavereille. Jos joku väittää teille, että siinähän se lumikenkäily menee kuin vaellus metsässä muutenkin, älkää uskoko. Ainakaan jos sää on nollan tuntumassa, sataa hiukan märkää lunta ja metsässä on n. 40 cm upottavaa lunta. 10 km päiväretki oli ehdoton maksimi noissa olosuhteissa. Ehkä hiukan raskas sää oli, mutta mukava reissu joka tapauksessa.











Sunnuntaina hiihtelimme hiukan aurinkoisessa pikkupakkasessa. Oi-joi, olipa täydellinen talvisää.



Molempina päivinä löydettiin vähän geokätköjäkin. Yksi jäi löytymättä, varmaankin lumen takia, mutta muut oli sijoitettu niin että löytyvät hyvin talvellakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti