keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Paclite drymax, yksi risti kaksi

Erilaisia comboja tuntuu olevan miljoona. Mitä laitan päälle ja mitä pakkaan reppuun?

urheilukerrasto + tekninen paita + goretex ja taukovillaa
vai
villakerrasto + tekninen paita + hengittävä juoksutakki ja taukotoppaa ja paclite goretex
vai
tekninen puolivillakerrasto + villapaita + ohut retkitakki ja taukotoppaa ja goretex
vai
urheilukerrasto + tekninen paita + ohut retkitakki ja taukovillaa ja paclite goretex

vai sittenkin vielä joku muu yhdistelmä...


(Kuvat: Scandinavian Outdoor Store)


Ja sitten se paha valinta - metsänvihreää ja mustaa, vai urheiluvärejä?














Viimeisimmät retket eli lokakuussa Evolla ja marraskuussa Repovedellä kävelin ylimmän vaihtoehdon kerrokset ylläni. Ei kiva, goretex hiostaa mua liikaa, olis pitänyt vaan nollakelilläkin lähteä silkkipaperin ohuessa juoksutakissa ja pakata goret vain rinkkaan. Taukotoppa olis ehkä hyvä? Pitäisköhän kirjoittaa joulupukille?

Millaisissa kerroksissa te muut kävelette rinkka selässä? Mielelläni kuulisin suosituksia erityisesti hengittävistä retkitakeista!


PÄIVITYS:
Tammikuussa työmatkaa kävellessä mietin taas näitä takkijuttuja. Siinä ohikulkiessa satuin piipahtamaan kirpparille, jossa en ollut ennen käynytkään - ja kas, sieltähän löytyi mulle Sastan N64 windstopperfleece. Just mulle hyvä koko, täysin priimakuntoinen, ja hintaa 8 euroa. :-D Väri on tylsästi musta, mutta tuohon hintaan en valita. Tulipa säästettyä n. 240€.
Olen käyttänyt nyt tätä pakkasella lenkkeillessä ja parilla retkellä. Metsässä kävelyyn tuntuu oikein mukavalta, nollakelillä ja pikkupakkasella olen pitänyt tuon alla lyhythihaista puolivillaista aluspaitaa ja melko ohutta teknistä välipaitaa. Menee varmasti plussakelilläkin, kunhan laitan alle vähemmän vaatetta. Tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti